WRAP PRO MUŽE


Nevím, čím to je, ale čím jednodušší jídlo připravím, tím větší s ním mám následně u mužských úspěch. Jako s těmito tortillami. Tohle jídlo je opravdu neskutečná rychlovka. A zaručuji vám, že bude chutnat každému. Alespoň mí masožraví spolubydlící by je jedli v jednom kuse. :)

CO BUDETE POTŘEBOVAT:
balení tortill
2 červené papriky
ledový salát
250g žampionů
 tofu
sojovou omáčku
pálivý kečup
tofunézu
3 rajčata

1. Nejdříve si alespoň na dvě hodiny předem naložte tofu v sojové omáčce.
2. Po dvou hodinách si nakrájejte žampiony na plátky. Dejte je dusit, osolte a poprašte mletým kmínem. Jakmile budou žampiony téměř hotové, přidejte k němu na kostičky nakrájené tofu i se přebytkem sojové omáčky. Nakonec přidejte papriku a směs dle chuti osolte.
3. Rajčata si nakrájejte na půlměsíčky. Salát na drobné plátky.
4. Tortillu si osmažte na suché pánvi. Poté ji potřete tofunézou, pokračujte salátem a zbylou směsí a nakonec rajčaty. A poté už jen zabalit.




Dobrou chuť! :)



3 komentářů

  1. Mňam:) jakou sojovou omáčku kupuješ, prosím?:)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá úžasně, lépe něž třeba u KFC. Mimochodem, moc hezká a příjemná změna vzhledu blogu, moc se mi líbí a je tak krásně přehledný-jsi tak šikovná.

    OdpovědětVymazat
  3. Eve: Evi, sojovku pokaždé jinou. Tady jsem použila tuto: http://www.countrylife.cz/shoyu-sojova-omacka-500-ml-country-life

    Lea: Děkuji moc. Strávila jsem nad úpravou polovinu dne. Takže jsem opravdu moc ráda, že se změna líbí. Ještě bych to ráda doladila. Ale konečně jsem spokojenější. :)

    OdpovědětVymazat

My Instagram