Někde jsem se dočetla, že z rýžové mouky lívanečky bez vajíčka neudělám... Challenge accepted :D... Hned napoprvé se mi lívance povedly. A jak jsem je připravila?
CO BUDETE POTŘEBOVAT na 2 porce:
hrnek rýžové mouky hladké
půl hrnku rostlinného mléka
2 lžičky kypřícího prášku
3 lžičky škrobu
3 lžičky škrobu
skořice
lžíce třtinového cukru
špetku soli
zralý banán
Nejprve smíchejte suché složky a poté přidejte rozmačkaný banán a mléko.
Na pánvi rozehřejte olej (takové množství, aby byla placka z poloviny potopená) - jakmile se budou dělat bublinky, můžete začít smažit.
Na pánvi rozehřejte olej (takové množství, aby byla placka z poloviny potopená) - jakmile se budou dělat bublinky, můžete začít smažit.
Na karamel budete potřebovat 1/4 hrnku rostlinného mléka, třtinový cukr a nakrájený jeden celý banán.
Nejprve ohřejte mléko. Jakmile bude teplé, přisypte cukr a jakmile se začnou dělat bublinky, přidejte na kolečka nakrájený banán.
Nejprve ohřejte mléko. Jakmile bude teplé, přisypte cukr a jakmile se začnou dělat bublinky, přidejte na kolečka nakrájený banán.
Dobrou chuť :).
0 komentářů:
Okomentovat