Tohle je tak neuvěřitelně jednoduchá a chutná snídaně. Mohla bych ji jíst obden. Nechápu, jak mi mohla být dvacet let mého života utajována tahle skvělá kombinace - banán s mákem. Není tak potřeba mák sladit, protože zralý banán je slaďoučký až až. Navíc pokud jsem kdy měla ráda sladké knedlíky kvůli máku, tak tahle snídaně je tisíckrát lepší.
Viděla jsem i recepty, kde k tomu vitariáni ještě přidávají kokosový olej, ale myslím si, že je to naprostá zbytečnost.
Viděla jsem i recepty, kde k tomu vitariáni ještě přidávají kokosový olej, ale myslím si, že je to naprostá zbytečnost.
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
2 banány
namletý mák
Jen pro zajímavost: Mák je skvělým zdrojem vápníku (není potraviny, která by jej obsahovala více), zinku, železa a hořčíku a zároveň pomáhá při překyselení organismu.
3 komentářů
Na tenhle způsob banán taky mám moc ráda :)
OdpovědětVymazatTo mám moc ráda. :)
OdpovědětVymazatJa si k bananu obcas prikrajim i jablko a polevam lzici olivoveho oleje ;-)
OdpovědětVymazat