CO BUDETE POTŘEBOVAT:
1 hrnek hnědého cukru
1 hrnek hladké mouky
1 hrnek polohrubé mouky
2 vanilkové pudinky
2 lžíce solamylu
2 lžíce solamylu
1 kypřící prášek
1 hrnek oleje
1 hrnek oleje
5 vrchovatých lžic sušeného sojového mléka
1/2 hrnku vody
vanilkové aroma
Smíchejte nejprve suché složky (mouku, kypřící prášek, pudink,
sušené sojové mléko). Poté přidejte zbylé složky (olej, vodu, pár kapek vanilkového aromatu).
Těsto by mělo mít hustější konzistenci.
Pečte asi 40 minut na 170 stupňů.
Jak na tvaroh?
Kupte si klasické bílé tofu (ne silken), rozmixujte ho společně s hnědým cukrem, nařeďte sojovým mlékem. Já jsem ještě přidala chia semínka, aby byl tvaroh tuhý a držel na svém místě.Nakonec na upečený a vychladlý koláč naskládejte na plátky nakrájené jahody, poté potřete tvarohem a nakonec nahoru naskládejte kiwi.
Přeji vám dobrou chuť!
1 komentářů
Máš krásné fotky a spoustu zajímavých receptů. Fandím :-) http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
OdpovědětVymazat