Asijské nudle jsem vždy milovala. Jen kdysi jsem je ještě jídávala s vajíčkem a s kuřecím masem a sama jsem si je nebyla schopná připravit. (Nechápu proč.) Co se stravuji vegansky, připravuji si je sama. O to více je mám ráda. :) Recept je nesmírně jednoduchý jako všechna jídla, která připravuji.
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
červenou papríku
mrkev
jarní cibulku
žampiony
pár listů kapusty
stroužek česneku
sůl a pár kapek sojové omáčky
slunečnicová semínka
bezvaječné nudle
lžička olivového oleje
bezvaječné nudle
lžička olivového oleje
Nejprve si dáme vařit ve vroucí osolené vodě bezvaječné nudle. Mezi tím si nakrájíme zeleninu ( kapustu, papriku, jarní cibulku, mrkev) a houby podle obrázku níže. Poté je dáme smažit na pánev. Přidáme rozmačkaný stroužek česneku, sůl a zakápneme podle chuti trochou sojové omáčky.
Po patnácti minutách budou nudle měkké a směs hotová. Naservírujeme a posypeme slunečnicovými semínky. :-)
Dobrou chuť!
O týden později bez mrkve a s jádry tykve loupané
2 komentářů
asijské jsem si koupila nedávno takze urcite zkusím:)
OdpovědětVymazatZa mě doporučuju sladkou sojovku, ještě si tam dávám zelí (železa není nikdy dost :), a okurku, kterou číňani fakeujou bambus
OdpovědětVymazat