Dnes budeme mlsat. :) Tahle jednoduchá buchta chutnala všem neveganům masožravcům a hlavně... během jednoho večera se po ní přímo zaprášilo!
Měla to být původně bábovka, jenže se mi zasekl šuplík, ve kterém byla forma, takže z bábovky byla rázem mramorová buchta, což jí na chuti vůbec neubralo. A kromě toho, že je buchta chutná, je také hrooozně jednoduchá na přípravu! :) Takže není třeba být zdatným pekařem. :)
Měla to být původně bábovka, jenže se mi zasekl šuplík, ve kterém byla forma, takže z bábovky byla rázem mramorová buchta, což jí na chuti vůbec neubralo. A kromě toho, že je buchta chutná, je také hrooozně jednoduchá na přípravu! :) Takže není třeba být zdatným pekařem. :)
CO BUDETE POTŘEBOVAT
2 hrnky polohrubé mouky
3/4 hrnku cukru ( 2/4 třtin.cukru a 1/4 vanilk.cukru)
1/4 hrnku slunečnicového oleje
1 hrnek sojového mléka
1 balení a lžička navrch kypřícího prášku
1 vidličkou rozmačkaný zralejší banán
3 lžíce mandlového másla (TADY recept)
práškového kakaa
Nejprve si zapneme troubu na 180 stupňů. Smícháme vše dohromady (kromě kakaa). Těsto si pak rozdělíme na dvě části, abychom k jedné přimíchali kakao. Poté už nalijeme do formy a dáme péct. Čas jsem nestopovala, protože jednoduše kontroluji buchtu špejlí, aby mi nelepila. Ale řekněme že těch 30 minut jsem buchtu v troubě nechala. :)
1 komentářů
Ta vypadá úžasně. Určitě zkusím. :)
OdpovědětVymazat